Сири

icon download
1550 кДж / 370 ккал
Енергетична цінність
на 100 г продукту:
жиры – 29 г
белки – 23 г
Харчова цінність на 100 г продукту:
Сир "Королівський" 45%
1478 кДж / 353 ккал
Енергетична цінність
на 100 г продукту:
жиры – 27,3 г
белки – 26,8 г
Харчова цінність на 100 г продукту:
ГАУДА З ПАЖИТНИКОМ 45%
1478 кДж / 353 ккал
Енергетична цінність
на 100 г продукту:
жиры – 27,3 г
белки – 26,8 г
Харчова цінність на 100 г продукту:
ГАУДА ЧЕРВОНИЙ песто з
томатами 45%
1478 кДж / 353 ккал
Енергетична цінність
на 100 г продукту:
жири – 27,3 г
білки – 26,8 г
Харчова цінність на 100 г продукту:
ГАУДА ЗЕЛЕНИЙ песто
з базиліком 45 %
1550 кДж / 370 ккал
Енергетична цінність
на 100 г продукту:
жири – 29 г
білки – 23 г
Харчова цінність на 100 г продукту:
Сир "Український" з волоськими горіхами
1550 кДж / 370 ккал
Енергетична цінність
на 100 г продукту:
жири – 29 г
білки – 23 г
Харчова цінність на 100 г продукту:
Сир Голландія 50%
1550 кДж / 370 ккал
Енергетична цінність
на 100 г продукту:
жири – 29 г
білки – 23 г
Харчова цінність на 100 г продукту:
Сир "Український" 50%
1550 кДж / 370 ккал
Енергетична цінність
на 100 г продукту:
жири – 29 г
білки – 23 г
Харчова цінність на 100 г продукту:
Сир "Український" з волоськими горіхами
Сир Адигейський 30%
Харчова цінність на 100 г продукту:
білки – 19,2 г
жири – 11 г
Енергетична цінність
на 100 г продукту:
753 кДж / 180 ккал
icon download
1550 кДж / 370 ккал
Енергетична цінність
на 100 г продукту:
жири – 29 г
білки – 23 г
Харчова цінність на 100 г продукту:
Сирний продукт
"Український" 50%
1550 кДж / 370 ккал
Енергетична цінність
на 100 г продукту:
жири – 29 г
білки – 23 г
Харчова цінність на 100 г продукту:
"Український"
з волоськими горіхами
1550 кДж / 370 ккал
Енергетична цінність
на 100 г продукту:
жири – 29 г
білки – 23 г
Харчова цінність на 100 г продукту:
"Український" з ароматом
пряженого молока
1550 кДж / 370 ккал
Енергетична цінність
на 100 г продукту:
жири – 29 г
білки – 23 г
Харчова цінність на 100 г продукту:
Сирний продукт
Голландія 50%
1550 кДж / 370 ккал
Енергетична цінність
на 100 г продукту:
жири – 29 г
білки – 23 г
Харчова цінність на 100 г продукту:
Сирний продукт
Мармуровий 50%
1550 кДж / 370 ккал
Енергетична цінність
на 100 г продукту:
жири – 29 г
білки – 23 г
Харчова цінність на 100 г продукту:
Сирний продукт
Смітанковий 50%
Сирний продукт
Бринза 30%
Харчова цінність на 100 г продукту:
білки – 20 г
жири – 12 г
Енергетична цінність
на 100 г продукту:
786 кДж / 188 ккал
Сир "Королівський" 45%
ГОСТ:  ISO 22000
Склад:
Харчова цінність на 100 г продукту:
   білки - 23 г
   жири - 29 г
Енергетична цінність на 100 г продукту:
   1550 кДж / 370 ккал
Умови зберігання:
Термін придатності:  60 діб
Фасування:
   брус 4 кг
   напіврус 0,250 кг
молоко цільне, молоко знежирене (, сіль кухонна сорту «Екстра», агент затвердіння кальцій хлористий (Е 509), силітра калієва марок А, Б, В, барвник харчовий натуральний «Аннато» (Е160b), молокозгортуючий ферментний препарат, закваска чистих культур , термофільних та пропіоно-молочнокислих бактерій
зберігати при температурі повітря від 0°С до 6°С та відносній вологості не більше 80-85%%
ГАУДА З ПАЖИТНИКОМ 45%
ГОСТ:  ISO 22000
Склад:
Харчова цінність на 100 г продукту:
   білки - 23,8 г
   жири - 27,3 г
Енергетична цінність на 100 г продукту:
   1491 кДж / 356 ккал
Умови зберігання:
Термін придатності:  60 діб
Фасування:
   брус 4 кг
   брусок 0,250 кг
молоко незбиране, молоко знежирене, сіль кухонна сорту «Екстра», насіння пажитника (1%), аромат «Гауда», агент твердіння кальцій хлористий (Е 509), силітра калієва марок А, Б, В, барвник харчовий натуральний «Аннато» ( Е160b), молокозгортуючий ферментний препарат, закваска чистих культур мезофільних молочнокислих бактерій
зберігати при температурі повітря від 0°С до 6°С та відносній вологості не більше 80-85%%
ГАУДА ЧЕРВОНИЙ з томатами 45%
ГОСТ:  ISO 22000
Склад:
Харчова цінність на 100 г продукту:
   білки - 26,8 г
   жири - 27,3 г
Енергетична цінність на 100 г продукту:
   1478 кДж / 353 ккал
Умови зберігання:
Термін придатності:  60 діб
Фасування:
   брус 4 кг
   брусок 0,250 кг
молоко незбиране, молоко знежирене, сіль кухонна сорту «Екстра», суміш прянощів (томати, паприка, базилік, італійські трави - 1%), аромат «Гауда», агент твердіння кальцій хлористий (Е 509), силітра калієва марок А, Б, В, барвник харчовий натуральний «Кармін» (Е525), молокозгортуючий ферментний препарат, закваска чистих культур мезофільних молочнокислих бактерій.
зберігати при температурі повітря від 0°С до 6°С та відносній вологості не більше 80-85%%
ГАУДА ЗЕЛЕНИЙ ПЕСТО
з базиліком 45%
ГОСТ:  ISO 22000
Склад:
Харчова цінність на 100 г продукту:
   білки - 26,8 г
   жири - 27,3 г
Енергетична цінність на 100 г продукту:
   1478 кДж / 353 ккал
Умови зберігання:
Термін придатності:  60 діб
Фасування:
   брус 4 кг
   брусок 0,250 кг
молоко незбиране, молоко знежирене, сіль кухонна сорту «Екстра», зелень сушена (базилик, часник, італійські трави - 1,3%), барвник натуральний хлорофіл (Е141), аромат «Гауда», агент твердіння кальцій хлористий (Е 509), силітру калієвих марок А, Б, В, молокозгортуючий ферментний препарат, закваска чистих культур мезофільних молочнокислих бактерій.
зберігати при температурі повітря від 0°С до 6°С та відносній вологості не більше 80-85%%
Сир "Український" 50%
ГОСТ:  ISO 22000
Склад:
Харчова цінність на 100 г продукту:
   білки - 23 г
   жири - 29 г
Енергетична цінність на 100 г продукту:
   1550 кДж / 370 ккал
Умови зберігання:
Термін придатності:  60 діб
Фасування:
   круг 8 кг
   брус 4 кг
   напіврус/напівколо 2/4 кг
   брусок 0,250 кг
молоко незбиране, молоко знежирене, сіль кухонна сорту «Екстра», агент затвердіння кальцій хлористий (Е 509), силітру калієва марок А, Б, В, барвник харчовий натуральний «Аннато» (Е160b), молокозгортуючий ферментний препарат «marzeme», закваска чистих культур мезофільних молочнокислих бактерій
зберігати при температурі повітря від 0°С до 6°С та відносній вологості не більше 80-85%%
Сир "Український" з волоськими горіхами
ГОСТ:  ISO 22000
Склад:
Харчова цінність на 100 г продукту:
   білки - 23 г
   жири - 29 г
Енергетична цінність на 100 г продукту:
   1550 кДж / 370 ккал
Умови зберігання:
Термін придатності:  60 діб
Фасування:
   круг 8 кг
   брус 4 кг
   напіврус/напівколо 2/4 кг
   брусок 0,250 кг
молоко незбиране, молоко знежирене, сіль кухонна сорту «Екстра», волоський горіх, агент затвердіння кальцій хлористий (Е 509), силітра калієва марок А, Б, В, барвник харчовий натуральний «Аннато» (Е160b), молокозгортуючий ферментний препарат «marzem , закваска чистих культур мезофільних молочнокислих бактерій
зберігати при температурі повітря від 0°С до 6°С та відносній вологості не більше 80-85%%
Сир "Український" з ароматом пряженого молока
ДСТУ:  ISO 22000
Склад:
Харчова цінність на 100 г продукту:
   білки - 23 г
   жири - 29 г
Энергетическая ценность на 100 г продукта:
   1550 кДж / 370 ккал
Умови зберігання:
Термін придатності:  60 діб
Фасування:
   круг 8 кг
   брус 4 кг
   напіврус/напівколо 2/4 кг
   брусок 0,250 кг
молоко незбиране, молоко знежирене, сіль кухонна сорту «Екстра», аромат топленого молока, агент затвердіння кальцій хлористий (Е 509), силітра калієва марок А, Б, В, барвник харчовий натуральний «Аннато» (Е160b), молокозгортуючий ферментний препарат «marzeme », Закваска чистих культур мезофільних молочнокислих бактерій.
зберігати при температурі повітря від 0°С до 6°С та відносній вологості не більше 80-85%%
Сир Голландія 50%
ДСТУ:  ISO 22000
Склад:
Харчова цінність на 100 г продукту:
   білки - 23 г
   жири - 29 г
Енергетична цінність на 100 г продукту:
   1550 кДж / 370 ккал
Умови зберігання:
Термін придатності:  60 діб
Фасування:
   брус 4 кг
   напіврус 2 кг
   брусок 0,250 кг
молоко незбиране, молоко знежирене, сіль кухонна сорту «Екстра», агент затвердіння кальцій хлористий (Е 509), силітра калієва марок А, Б , В, барвник харчовий натуральний «Аннато» (Е160b), молокозгортуючий ферментний препарат «marzeme», закваска культур мезофільних молочнокислих бактерій
зберігати при температурі повітря від 0°С до 6°С та відносній вологості не більше 80-85%%
Сирний продукт "Український" 50%
ДСТУ:  ISO 22000
Склад:
Харчова цінність на 100 г продукту:
   білки - 23 г
   жири - 29 г
Енергетична цінність на 100 г продукту:
   1550 кДж / 370 ккал
Умови зберігання:
Термін придатності:  45 діб
Фасування:
   круг 8 кг
   брус 4 кг
   напіврус/напівколо 2/4 кг
   куля 4 кг
   брусок 0,250 кг
молоко незбиране, молоко знежирене, замінник молочного жиру, сіль кухонна сорту «Екстра», агент затвердіння кальцій хлористий (Е 509), силітра калієва марок А, Б, В, барвник харчовий натуральний «Аннато» (Е160b), молокозгортуючий ферментний препарат «marzem », Закваска чистих культур мезофільних молочнокислих бактерій.
зберігати при температурі повітря від 0°С до 6°С та відносній вологості не більше 80-85%%
Сирний продукт "Український" з волоськими горіхами
ДСТУ:  ISO 22000
Склад:
Харчова цінність на 100 г продукту:
   білки - 23 г
   жири - 29 г
Енергетична цінність на 100 г продукту:
   1550 кДж / 370 ккал
Умови зберігання:
Термін придатності:  60 діб
Фасування:
   круг 8 кг
   брус 4 кг
   напіврус/напівколо 2/4 кг
   брусок 0,250 кг
молоко незбиране, молоко знежирене, замінник молочного жиру, сіль кухонна сорту «Екстра», агент затвердіння кальцій хлористий (Е 509), силітра калієва марок А, Б, В, барвник харчовий натуральний «Аннато» (Е160b), молокозгортуючий ферментний препарат «marzem », Закваска чистих культур мезофільних молочнокислих бактерій.
зберігати при температурі повітря від 0°С до 6°С та відносній вологості не більше 80-85%%
Сирний продукт "Український" з ароматом пряженого молока
ДСТУ:  ISO 22000
Склад:
Харчова цінність на 100 г продукту:
   білки - 23 г
   жири - 29 г
Енергетична цінність на 100 г продукту:
   1550 кДж / 370 ккал
Умови зберігання:
Термін придатності:  60 діб
Фасування:
   круг 8 кг
   брус 4 кг
   напіврус/напівколо 2/4 кг
   брусок 0,250 кг
молоко незбиране, молоко знежирене, замінник молочного жиру, сіль кухонна сорту «Екстра», аромат пряженого молока, агент твердіння кальцій хлористий (Е 509), силітра калієва марок А, Б, В, барвник харчовий натуральний «Аннато», Е160b ферментний препарат « марзем», закваска чистих культурних мезофільних та термофільних молочнокислих бактерій.
зберігати при температурі повітря від 0°С до 6°С та відносній вологості не більше 80-85%%
Сирний продукт Голландський 50%
ДСТУ:  ISO 22000
Склад:
Харчова цінність на 100 г продукту:
   білки - 23 г
   жири - 29 г
Енергетична цінність на 100 г продукту:
   1550 кДж / 370 ккал
Умови зберігання:
Термін придатності:  45 діб
Фасування:
   брус 4 кг
   напіврус 2 кг
   брусок 0,250 кг
молоко незбиране, молоко знежирене, замінник молочного жиру, сіль кухонна сорту «Екстра», аромат пряженого молока, агент твердіння кальцій хлористий (Е 509), силітра калієва марок А, Б, В, барвник харчовий натуральний «Аннато», Е160b ферментний препарат « марзем», закваска чистих культурних мезофільних та термофільних молочнокислих бактерій.
зберігати при температурі повітря від 0°С до 6°С та відносній вологості не більше 80-85%%
Сирний продукт Мармуровий 50%
ДСТУ:  ISO 22000
Склад:
Харчова цінність на 100 г продукту:
   білки - 23 г
   жири - 29 г
Енергетична цінність на 100 г продукту:
   1550 кДж / 370 ккал
Умови зберігання:
Термін придатності:  45 діб
Фасування:
   круг 8 кг
   брус 4 кг
   напіврус 2 кг
   брусок 0,250 кг
молоко незбиране, молоко знежирене, замінник молочного жиру, сіль кухонна сорту «Екстра», агент затвердіння кальцій хлористий (Е 509), силітра калієва марок А, Б, В, барвник харчовий натуральний «Аннато» (Е160b), молокозгортуючий ферментний препарат «marzem », Закваска чистих культур мезофільних молочнокислих бактерій.
зберігати при температурі повітря від 0°С до 6°С та відносній вологості не більше 80-85%%
Сирний продукт Сметанковий 50%
ДСТУ:  ISO 22000
Склад:
Харчова цінність на 100 г продукту:
   білки - 23 г
   жири - 29 г
Енергетична цінність на 100 г продукту:
   1550 кДж / 370 ккал
Умови зберігання:
Термін придатності:  45 діб
Фасування:
   круг 8 кг
молоко незбиране, молоко знежирене, замінник молочного жиру, сіль сорту «Екстра», аромат сметанковий, агент затвердіння кальцій хлористий (Е 509), силітра калієва марок А, Б, В, барвник харчовий натуральний «Аннато» (Е160b), молокозгортуючий ферментний "Marzeme", закваска чистих культур мезофільних молочнокислих бактерій.
зберігати при температурі повітря від 0°С до 6°С та відносній вологості не більше 80-85%%
Сирний продукт БРИНЗА 30%
ТУ У 10.8-39638430-001:2017
Склад:
Харчова цінність на 100 г продукту:
   білки - 20 г
   жири - 12 г
Енергетична цінність на 100 г продукту:
   786 кДж / 188 ккал
Умови зберігання:
Термін придатності:  45 діб
молоко коров’яче нормалізоване, замінники молочного жиру (жир рослинний повністю гідрогенізований, рафінований, дезодорований), кальцій хлористий зневоднений, сіль кухонна, сухі бактеріальні культури прямого внесення, молокозсідальний ферментний препарат.
за температури від 0⁰С до 6⁰С та відносної вологості повітря від 80% до 85% С
Сир мʼякий АДИГЕЙСЬКИЙ 30%
ДСТУ: 4395:2005
Склад:
Харчова цінність на 100 г продукту:
   білки - 19,2 г
   жири - 11 г
Енергетична цінність на 100 г продукту:
   753 кДж / 180 ккал
Умови зберігання:
Термін придатності:  45 діб
коров’яче нормалізоване, сіль кухонна, сухі бактеріальні культури прямого внесення, молокозсідальний ферментний препарат.
за відносної вологості повітря не більше ніж 85% та температури від 0°С до 6°С
Made on
Tilda