Сири кисломолочні

Сир кисломолочний
нежирний
Харчова цінність на 100 г продукту:
білки – 18 г
жири – 0,6 г
вуглеводи – 1,8 г
Енергетична цінність
на 100 г продукту:
60 кДж / 86 ккал
Сыр кисломолочный
5% жира
Харчова цінність на 100 г продукту:
білки – 17 г
жири – 5 г
вуглеводи – 1,9 г
Енергетична цінність
на 100 г продукту:
518,8 кДж / 124 ккал
Сыр кисломолочный
9% жира
Харчова цінність на 100 г продукту:
білки – 16,7 г
жири – 9 г
вуглеводи – 2,3 г
Енергетична цінність
на 100 г продукту:
1652 кДж / 156 ккал
Сыр кисломолочный
18% жира
Харчова цінність на 100 г продукту:
білки – 15,6 г
жири – 18 г
вуглеводи – 2,3 г
Енергетична цінність
на 100 г продукту:
994,9 кДж / 238,02 ккал
icon download
Сир кисломолочний
нежирний
ДСТУ:  15.5-24934992-001-2003
Склад:
Харчова цінність на 100 г продукту:
   білки - 18 г
   жири - 0,6 г
   вуглеводи – 1,8 г
Енергетична цінність на 100 г продукту:
   60 кДж / 86 ккал
Умови зберігання:
Термін придатності:  не більше 14 діб
Фасування:
   відро - 5 л, 3 л, 1 л, 0,5 л
   ящик - 5 кг
молоко коров'яче знежирене, сухі бактеріальні культури прямого внесення, кальцій хлористий, молокозгортаючий ферментний препарат
зберігати при температурі повітря від 0 до 6 °С
Допустиме відхилення маси:  ± %3
6
Бактерій КОЕ на 1 г:  не менше 1х10
Сир кисломолочний
5% жиру
ГОСТ:  15.5-24934992-001-2003
Склад:
Харчова цінність на 100 г продукту:
   білки - 17 г
   жири - 5 г
   вуглеводи – 1,9 г
Енергетична цінність на 100 г продукту:
   518,6 кДж / 124 ккал
Умови зберігання:
Термін придатності:  не більше 14 діб
Фасування:
   відро - 5 л, 3 л, 1 л, 0,5 л
   ящик - 5 кг
молоко коров'яче знежирене, сухі бактеріальні культури прямого внесення, кальцій хлористий, молокозгортаючий ферментний препарат
зберігати при температурі повітря від 0 до 6 °С
Допустиме відхилення маси:  ± %3
6
Бактерій КОЕ на 1 г:  не менше 1х10
Сир кисломолочний
9% жиру
ГОСТ:  15.5-24934992-001-2003
Склад:
Харчова цінність на 100 г продукту:
   білки - 16,7 г
   жири - 9 г
   вуглеводи – 2,3 г
Енергетична цінність на 100 г продукту:
   652 кДж / 156 ккал
Умови зберігання:
Термін придатності:  не більше 14 діб
Фасування:
   відро - 5 л, 3 л, 1 л, 0,5 л
   ящик - 5 кг
молоко коров'яче знежирене, сухі бактеріальні культури прямого внесення, кальцій хлористий, молокозгортаючий ферментний препарат
зберігати при температурі повітря від 0 до 6 °С
Допустиме відхилення маси:  ± %3
6
Бактерій КОЕ на 1 г:  не менше 1х10
Сир кисломолочний
18% жиру
ГОСТ:  15.5-24934992-001-2003
Склад:
Харчова цінність на 100 г продукту:
   білки - 15,06 г
   жири - 18 г
   вуглеводи – 2,3 г
Енергетична цінність на 100 г продукту:
   994,90 кДж / 238,02 ккал
Умови зберігання:
Термін придатності:  не більше 14 діб
Фасування:
   відро - 5 л, 3 л, 1 л, 0,5 л
   ящик - 5 кг
молоко коров'яче знежирене, сухі бактеріальні культури прямого внесення, кальцій хлористий, молокозгортаючий ферментний препарат
зберігати при температурі повітря від 0 до 6 °С
Допустиме відхилення маси:  ± %3
6
Бактерій КОЕ на 1 г:  не менше 1х10
Made on
Tilda