Сири

icon download
768 кДж / 188 ккал
Енергетична цінність
на 100 г продукту:
вуглеводи – 0,1 г
жири – 12 г
білки – 20 г
Харчова цінність на 100 г продукту:
Бринза з часником та кропом
774 кДж / 185 ккал
Енергетична цінність
на 100 г продукту:
вуглеводи – 1,0 г
жири – 11 г
білки – 19,2 г
Харчова цінність на 100 г продукту:
Сир м'який "Адигейський"
786 кДж / 188 ккал
Енергетична цінність
на 100 г продукту:
вуглеводи – 0,1 г
жири – 12,0 г
білки – 20,0 г
Харчова цінність на 100 г продукту:
Бринза
768 кДж / 188 ккал
Енергетична цінність
на 100 г продукту:
вуглеводи – 0,1 г
жири – 12 г
білки – 20 г
Харчова цінність на 100 г продукту:
Бринза з паприкою
Бринза з часником та кропом
ДСТУ:  7065:2009
Склад:
Харчова цінність на 100 г продукту:
   білки - 12 г
   жири - 20 г
   вуглеводи – 0,1 г
Енергетична цінність на 100 г продукту:
   786 кДж / 188 ккал
Умови зберігання:
Термін придатності:  35 діб
Фасовка:  0,5 кг
молоко коров'яче цільне, молоко знежирене коров'яче, отримане з коров'ячого молока, сухі бактеріальні культури прямого внесення, молокозгортаючого ферментний препарат, часник сухий, кріп сухий
зберігати при температурі повітря від 0°С до 6°С та відносній вологості не більше 80%
6
Бактерій КОЕ на 1 г:  не менше 1х10
Сир м'який "Адигейський"
ДСТУ:  7065:2009
Склад:
Харчова цінність на 100 г продукту:
   білки - 19,2 г
   жири - 1 г
   вуглеводи – 1 г
Енергетична цінність на 100 г продукту:
   774 кДж / 185 ккал
Умови зберігання:
Термін придатності:  не більше 45 діб
Фасовка:  1 кг
молоко коров'яче незбиране, молоко коров'яче знежирене, бактеріальна закваска, молокозгортаючий препарат, сіль кухонна
зберігати при температурі повітря від 0°С до 6°С та відносній вологості не більше 80%
6
Бактерій КОЕ на 1 г:  не менше 1х10
Бринза
ДСТУ:  7065:2009
Склад:
Харчова цінність на 100 г продукту:
   білки - 12 г
   жири - 20 г
   вуглеводи – 0,1 г
Енергетична цінність на 100 г продукту:
   786 кДж / 188 ккал
Умови зберігання:
Термін придатності:  35 діб
Фасовка:  0,5 кг
молоко коров'яче незбиране, молоко коров'яче знежирене, бактеріальна закваска, молокозгортаючий препарат, сіль кухонна
зберігати при температурі повітря від 0°С до 6°С та відносній вологості не більше 80%
6
Бактерій КОЕ на 1 г:  не менше 1х10
Бринза з паприкою
ДСТУ:  7065:2009
Склад:
Харчова цінність на 100 г продукту:
   білки - 12 г
   жири - 20 г
   вуглеводи – 0,1 г
Енергетична цінність на 100 г продукту:
   786 кДж / 188 ккал
Умови зберігання:
Термін придатності:  35 діб
Фасовка:  0,5 кг
молоко коров'яче незбиране, молоко коров'яче знежирене, бактеріальна закваска, молокозгортаючий препарат, сіль кухонна, паприка суха
зберігати при температурі повітря від 0°С до 6°С та відносній вологості не більше 80%
6
Бактерій КОЕ на 1 г:  не менше 1х10
Made on
Tilda