Сирна маса

Сирна маса 18%
з ваніллю
Харчова цінність на 100 г продукту:
білки – 12,29 г
жири – 18 г
вуглеводи – 20,86 г
Енергетична цінність
на 100 г продукту:
1103 кДж / 264,1 ккал
Сирна маса 18%
з курагою
Харчова цінність на 100 г продукту:
білки – 12,29 г
жири – 18 г
вуглеводи – 20,86 г
Енергетична цінність
на 100 г продукту:
1103 кДж / 264,1 ккал
Сирна маса 18%
з родзинками
Харчова цінність на 100 г продукту:
білки – 12,29 г
жири – 18 г
вуглеводи – 20,86 г
Енергетична цінність
на 100 г продукту:
1103 кДж / 264,1 ккал
Сирна маса 18%
з шоколадними дропсами
Харчова цінність на 100 г продукту:
білки – 12,29 г
жири – 18 г
вуглеводи – 20,86 г
Енергетична цінність
на 100 г продукту:
1103 кДж / 264,1 ккал
icon download
Сирна маса
18% з ваніллю
ГОСТ:  15.8-33368904-002:2011
Склад:
Харчова цінність на 100 г продукту:
   білки - 12,29 г
   жири - 18 г
   вуглеводи – 20,86 г
Енергетична цінність на 100 г продукту:
   1103 кДж / 264,1 ккал
Умови зберігання:
Термін придатності:  не більше 14 діб
Фасування:
   відро - 5 л, 3 л, 1 л, 0,5 л
   ящик - 5 кг
продукт сирний молокомісткий кисломолочний (молоко коров'яче цільне, молоко знежирене коров'яче, молоко знежирене сухе, замінники молочного жиру, крохмаль модифікований (Е1442), сухі бактеріальні культури прямого внесення), цукор-пісок, ванілін, цукор ванільний
зберігати при температурі повітря від 1°С до 6°С та відносній вологості не більше 80%
6
Бактерій КОЕ на 1 г:  не менше 1х10
Сирна маса 18%
з курагою
ГОСТ:  15.8-33368904-002:2011
Склад:
Харчова цінність на 100 г продукту:
   білки - 12,29 г
   жири - 18 г
   вуглеводи – 20,86 г
Енергетична цінність на 100 г продукту:
   1103 кДж / 264,1 ккал
Умови зберігання:
Термін придатності:  не більше 14 діб
Фасування:
   відро - 5 л, 3 л, 1 л, 0,5 л
   ящик - 5 кг
продукт сирний молокомісткий кисломолочний (молоко коров'яче цільне, молоко знежирене коров'яче, молоко знежирене сухе, замінники молочного жиру, крохмаль модифікований (Е1442), сухі бактеріальні культури прямого внесення), цукор-пісок, ванілін, цукор ванільний
зберігати при температурі повітря від 1°С до 6°С та відносній вологості не більше 80%
6
Бактерій КОЕ на 1 г:  не менше 1х10
Сирна маса 18%
з родзинками
ГОСТ:  15.8-33368904-002:2011
Склад:
Харчова цінність на 100 г продукту:
   білки - 12,29 г
   жири - 18 г
   вуглеводи – 20,86 г
Енергетична цінність на 100 г продукту:
   1103 кДж / 264,1 ккал
Умови зберігання:
Термін придатності:  не більше 14 діб
Фасування:
   відро - 5 л, 3 л, 1 л, 0,5 л
   ящик - 5 кг
продукт сирний молокомісткий кисломолочний (молоко коров'яче цільне, молоко знежирене коров'яче, молоко знежирене сухе, замінники молочного жиру, крохмаль модифікований (Е1442), сухі бактеріальні культури прямого внесення), цукор-пісок, ванілін, цукор ванільний
зберігати при температурі повітря від 1°С до 6°С та відносній вологості не більше 80%
6
Бактерій КОЕ на 1 г:  не менше 1х10
Сирна маса 18%
з шоколадними дропсами
ГОСТ:  15.8-33368904-002:2011
Склад:
Харчова цінність на 100 г продукту:
   білки - 12,29 г
   жири - 18 г
   вуглеводи – 20,86 г
Енергетична цінність на 100 г продукту:
   1103 кДж / 264,1 ккал
Умови зберігання:
Термін придатності:  не більше 14 діб
Фасування:
   відро - 5 л, 3 л, 1 л, 0,5 л
   ящик - 5 кг
продукт сирний молокомісткий кисломолочний (молоко коров'яче цільне, молоко знежирене коров'яче, молоко знежирене сухе, замінники молочного жиру, крохмаль модифікований (Е1442), сухі бактеріальні культури прямого внесення), цукор-пісок, ванілін, цукор ванільний
зберігати при температурі повітря від 1°С до 6°С та відносній вологості не більше 80%
6
Бактерій КОЕ на 1 г:  не менше 1х10
Made on
Tilda